НОВ ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: M&M Coffee to go вработува келнкер/ка и шанкер/ка за работа со работно искуство – Почетна плата 18.000 денари!

мај 6, 2021

Почитувани , M&M Coffee to go има потреба од келнер/ка и шанкер/ка со работно искуство. За повеке информации во локалот или 076-483-155

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ