Home

Perdormire
Реклама Струмица

НОВ ОГЛАС: „ВАМЕТАЛ“-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Home

Струмичката компанија „ВАМЕТАЛ“ има потреба од работници за редовен работен однос, СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО.

Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски броеви:

034 329 284 и

078 444 222