Home

Perdormire
Реклама Струмица

НОВ ОГЛАС: ТОБАКО МАСИН-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА РАБОТНИК ИЛИ РАБОТНИЧКА СО СЕДУМ РАБОТНИ ЧАСА ДНЕВНО – ПЛАТАТА Е ОДЛИЧНА!

Home

Тобако Масин вработува работник или работничка со седум работни часа дневно и еден ден во неделата слободен! Условите и платата се одлични. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 078 217 440 (Наско).