strumica denes logo

Неделен одмор во срцето на Струмица – AQUARIUS!

Автор:

Датум:

јуни 30, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 30, 2019

Категории:

Струмица

Отсега летото ќе биде совршено за вашите неделни летни забави и водени лудории за сите генерации. 🍹🎶
Базен АКВАРИУС е како совршено место за летна шема.
Секоја недела забаваувајте се со вашите омилени коктели и латино музика, покрај егзотичниот базен. 🌞🌊

Недела, од 13:00 часот, Cockrails by the Pool.