Home

Perdormire
Спорт Струмица

НАСКОРО: ПОСЛЕ 2 ГОДИНИ ПАУЗА, ГОЛЕМ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ,,БОСИЛОВО 2022”

Home

НАСКОРО ПОСЛЕ 2 ГОДИНИ ПАУЗА ГОЛЕМ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ
,,БОСИЛОВО 2022”

Почеток 10 јули недела)
Пријавување до 08 јули (петок)
Котизација 5000 денари.

ГОЛЕМ НАГРАДЕН ФОНД
1 место 120 000 ден
2 место 60 000 ден
3 место 30 000 ден

И ИЗНЕНАДУВАЊА И НАГРАДИ ЗА ПУБЛИКАТА

Лице за контакт:
Васил Шиле Пандев
071 229 771