НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: СЛАТКАРНИЦА „БИСЕР“ ВРАБОТУВА РАБОТНИЦИ ЗА ПРОДАЖБА И ПРОИЗВОДСТВО ВО НОВИОТ ОБЈЕКТ!

јули 23, 2021

Слаткарница „БИСЕР“ во новиот објект вработува работници за:

– ПРОДАЖБА И ПРОИЗВОДСТВО!

Сите заинтересирани за подетални информации да се јават на следниот телефонски број: 070 636 616

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: