Home

Perdormire
Струмица

НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: РЕСТОРАН „JANUS CAFFEE BISTRO“ ИМА ПОТРЕБА ОД ПИЦА МАЈСТОР, КУВАР\КА, КЕЛНЕР\КА, ШАНКЕР\КА И ХИГИЕНИЧАРКА!

Home

Ресторан „Janus Caffee Bistro“ има потреба од персонал со и без работно искуство на следните позиции:

– ПИЦА МАЈСТОР
– КУВАР\КА
– КЕЛНЕР\КА
– ШАНКЕР\КА
– ХИГИЕНИЧАРКА

Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број:

070 690 815
078 314 669
071 672 309