НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: „ЕГЛО“ СО НОВ ИЗЛОЖБЕН САЛОН ОД 500 М2 ВО ИНДУСТРИСКА ЗОНА – ВАСИЛЕВО!

октомври 6, 2022

Наскоро „ЕГЛО“ со нов изложбен салон од 500 м2 во индустриска зона Василево веднаш до дуќанот за детски играчки ЛОТУС – М.

„ЕГЛО“ е светски познат бренд за внатрешно и надворешно осветлување!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: