НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: БОТАНИК ФРЕШ БАР ВРАБОТУВА ДЕВОЈКИ ЗА ПРИГОТВУВАЊЕ НА ЗДРАВИ ОБРОЦИ – РАБОТНО ИСКУСТВО НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО!

април 9, 2022

Ботаник Фреш Бар има потреба од персонал. Се бараат девојки за приготвување на здрави оброци (работно искуство не е задолжително) / возраст: 21 – 28 год.

Испратете податоци на email: botanicbar22@gmail.com / инстаграм: @botanicfreshbar или побарајте не на: 075 455 844

За нас:

Ботаник Фреш Бар е нов локал на струмичката сцена. се работи за бар за здрава храна. Кафе, пијалоци, оброци, десерти и многу други производи, приготвени со свежи овошки и зеленчук и засладени со природни засладувачи.

Локација: ул. 24 Октомври бр.49, Струмица

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: