НАЈСТАРИОТ ЖИТЕЛ ОД ОПШТИНА НОВО СЕЛО ГО ПРОСЛАВИ СВОЈОТ 95 РОДЕНДЕН ЗАЕДНО СО ЦРВЕН КРСТ!

декември 17, 2021

ЦРВЕН КРСТ – СТРУМИЦА:

Дедо Стојан од Старо Коњарево го прослави 95 роденден!

Заедно го прославивме роденденот на нашиот задоволен корисник од Општина Ново Село Стојан Коцев, кој е и најстар жител во општината.

Живее во село Старо Коњарево, а вчера наполни 95 години и е најстариот корисник на услугата помош и нега во домот.

Заедно со неговата негувателка Николина Стојкова му приредивме изненадување и му го разубавивме денот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: