НАЈСМЕШНОТО СТЕНД АП ДУО ТИНО И АТАНАС, НА 24 ДЕКЕМВРИ ВО СТРУМИЦА!

декември 5, 2022

Тино и Атанас веќе долги години ја доминираат сцената на хуморот низ цела Македонија, а за првпат ќе имаме прилика да ги слушнеме во Струмица.

Најактуелно, најпобарувано и најсмешно стенд ап дуо на македонската сцена ни доаѓа во Струмица. Предновогодишен настан кој совршено ке не насмее за крај на оваа година.

Ве покануваме на 24 декември, во 19:00ч, во домот на културата НЦУК „Антон Панов“ заедно да сме дел од овој настан и да поделиме заедничка смеа.

Карти во продажба: Евентум, Антон Панов, Крафт бар Вторник и мала Сцена.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: