Home

Perdormire
Реклама Струмица

НАЈДОБРИТЕ ВО СТРУМИЦА: ЛЕТНИ КУРСЕВИ ПО ГЕРМАНСКИ И АНГЛИСКИ ЈАЗИК – „АКАДЕМИКА“ МИСЛИ НА ВАС!

Home

УПИСИ ВО ТЕК!

Интензивни и регуларни летни курсеви по германски и англиски јазик!! А1/1, А1/2, А2/1, А2/2, Б1/1, Б1/2 и Б2

Започнуваме наскоро, побрзајте!

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: 078/293-017 И 078/253-642