strumica denes logo

НАЈДОБРИТЕ ПОНУДИ И НАЈВИСОКИТЕ КОЕФИЦИЕНТИ САМО ВО ОБЛОЖУВАЛНИЦИТЕ НА ЕВРОТИП ВО СТРУМИЦА И СТРУМИЧКО!

Автор:

Датум:

април 2, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 2, 2019

Категории:

Струмица

НАЈДОБРИ ПОНУДИ, НАЈВИСОКИ КОЕФИЦИЕНТИ И ФЕНОМЕНАЛЕН ПРИСТАП НА ВРАБОТЕНИТЕ! ИГРАЈТЕ И ДОБИЈТЕ ВО ОБЛОЖУВАЛНИЦИТЕ НА ЕВРОТИП КОИ СЕ НАОЃААТ НА ЧЕТИРИ ЛОКАЦИИ ВО СТРУМИЦА И СТРУМИЧКО.

СТРУМИЦА 1. УЛ. „БРАЌА МИЛАДИНОВИ“ БР. 21/5 ( ПОЗАДИ ПАЗАР)

СТРУМИЦА 2. УЛ. „БАЛКАНСКА“ БР.5/5 ( КАЈ ПОЖАРНАТА)

БОСИЛОВО: УЛ. „НАСЕЛЕНО МЕСТО БЕЗ УЛИЧЕН СИСТЕМ“ БР. 300

ВАСИЛЕВО: УЛ. „НАСЕЛЕНО МЕСТО БЕЗ УЛИЧЕН СИСТЕМ“ БР. 261
http://www.evrotip.mk