strumica denes logo

НАЈДОБРАТА АКЦИЈА ВО СТРУМИЦА ПОВТОРНО ДОСТАПНА: КУПЕТЕ ЕДЕН ПАР ОЧИЛА ВО ОПТИКА ЛМ И ЗЕМЕТЕ УШТЕ ЕДЕН БЕСПЛАТНО!

Автор:

Датум:

јуни 20, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 20, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

1️⃣ + 1️⃣❗️ Повелете во @optikalm, купете еден пар очила и земете уште еден БЕСПЛАТНО❗️

Заштитете се од штетните UV зраци и бидете со стил ова лето. ☀️

Одберете ги Вашите нови очила сега! 😎

Акцијата важи за сите очила за сонце и диоптриски рамки. 🕶 👓

Побрзајте, ве очекуваме!