strumica denes logo

НАГРАДНА ИГРА: „СРЕЌА Е“ ДОДЕЛУВА МАСЛО СО КОЕ ЌЕ ГИ ОТСТРАНИТЕ НЕСАКАНИТЕ ВЛАКНА

Автор:

Датум:

јануари 8, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 8, 2019

Категории:

Струмица

„Среќа е“ додекува масло од мравки кое служи за отстранување на несаканите влакна за оние кои ќе ја споделат оваа објава, ја лаjкнат страницата на „Среќа е“  и во коментар напишат СПОДЕЛЕНО.

МАСЛО ОД МРАВКИ
-Отстранете ги несаканите влакна со класичните методи како што се восок, пинцети, депилација.
Откако ќе ги отстраните влакната на местото ставете од маслото и масирајте околу 10 минути.
Дури и по првата употреба ќе забележите намалување на влакната.
Со помош на ова масло 100% ефективно ќе се ослободите од несаканите влакна.