strumica denes logo

НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА ВО СТРУМИЦА: СЕ ИЗДАВА ОБЈЕКТОТ НА „МИЛД“ НА УЛИЦА „МЛАДИНСКА“

Автор:

Датум:

септември 16, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

септември 16, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Се издава деловен објект на позната локација во Струмица на улица „Младинска“ бр.34 или на местото на сегашниот салон за бела техника „МИЛД“. Објектот е погоден за секаква намена и вклучува и сопствен магацин.

– 210 КВАДРАТИ + СОПСТВЕН МАГАЦИН.

Можност за изнајмување заедно, но и одделно.

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 078 253 443