Home

Perdormire
Реклама Струмица

НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА: СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ОД 230 м2 ВЕДНАШ НАСПРОТИ „МАВРОВКА“ НА „МЛАДИНСКА“

Home

Се издава деловен простор од 230 m2 погоден за секаква намена. Деловниот објект се наоѓа во центарот на градот на ул. „Младинска“. Објектот е слободен од 1 ноември. За подетални информации јавете се на следниот телефонски број: 071 394 395