strumica denes logo

НА 24 АПРИЛ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ПЕЛИВЕНСКИОТ ТРАДИЦИОНАЛЕН ТУРНИР ВО САРАЈ КОЈ ГО ОРГАНИЗИРА ЏОКАН МИРЧЕВ!

Автор:

Датум:

април 6, 2022

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 6, 2022

Категории:

Струмица

По пауза од две години поради пандемијата, пеливанскиот турнир во Сарај кој го организира Џокан Мирчев, повторно ќе се одржи на 24 април. Турнирот ќе биде збогатен со повеќе квалитетни пеливани од клубови од Македонија, но и од Турција и Бугарија. Повелете на добра забава, дружење, жива музика, скара и ладни пијалоци.

ПОЧЕТОК: 12:00 ЧАСОТ
ДАТУМ: 24 АПРИЛ
ВЛЕЗ: 100 ДЕНАРИ