strumica denes logo

НА 22 ОКТОМВРИ „КОСТЕНИЈАДА 2022“ ВО СМОЛАРИ!

Автор:

Датум:

октомври 20, 2022

Автор:

Датум:

октомври 20, 2022

Ѓорѓе Божинов, градоначалник на општина Ново Село:

📢Драги сограѓани, Ве повикувам на заедничко дружење по повод Костенијада 2022

✅️Ве очекуваме на 22 Октомври – Сабота со почеток од 11 часот во Смолари кај патеката кон водопадите, на топли костени и културно уметничка програма подготвена од КУД Јане Сандански и Легато Бенд