strumica denes logo

НА 12 АВГУСТ НАЈГОЛЕМИОТ ДОЖД ОД МЕТЕОРИ, НА 19 АВГУСТ ЈУПИТЕР ЌЕ БИДЕ НАЈБЛИСКУ ДО ЗЕМЈАТА, НА 22 АВГУСТ – СИНА МЕСЕЧИНА!

Автор:

Датум:

август 10, 2021

Категории:

Настан, Струмица

Автор:

Датум:

август 10, 2021

Категории:

Настан, Струмица

На 12 август ќе имаме можност да уживаме во најголемиот метеорски дожд – „Персеиди“, на 19 август Јупитер ќе биде најблиску до земјата, а на 22 август ќе уживаме во убавата сина месечина.