strumica denes logo

MYIUTE СО ФАНТАСТИЧНА „BACK TO SCHOOL“ ПОНУДА!

Автор:

Датум:

август 18, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

август 18, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Летниот распуст полека се наближува кон својот крај, а за голем број родители кои имаат ученици и студенти тоа значи почеток на подготовките за нова учебна година.

За фантастичен старт на новата учебна година искористете ја специјалната Back to School понуда во IuteCredit и аплицирајте за кредит до 200 000 денари на 48 рати со -20% попуст на провизии.

Промотивната понуда важи за сите нови и постоечки корисници кои ќе ја преземат мобилната апликација MyIute и директно преку неа ќе аплицираат и ќе го потпишат договорот за кредит. Промоцијата -20% попуст на провизии важи од 16.08 до 12.09.

Започнете веднаш и искористете го специјалниот попуст преземајќи ја бесплатната мобилна апликација MyIute на вашиот смартфон или таблет од Google Play или App Store.