strumica denes logo

МУЗИЧКИ МАГАЗИН: Македонскиот диџеј и продуцент „Avensis“ со ново музичко издание!

Автор:

Датум:

февруари 10, 2023

Автор:

Датум:

февруари 10, 2023

“Mamacita” e новото издание на електронскиот ДЈ/Продуцент Avensis од Виница, издание кое што веќе се наоѓа на плејлистите од рангот на: Spinnin’ Records, Tomorrowland и многу други. Издание кое што веќе е дел од радио емисиите и дј-сетови на светски артисти а со тоа и можеме да кажеме дека “Mamacita” уште од првиот ден на издавањето е веќе омилена во електронската денс сцена. Издадена е преку издавачката куќа 2 Dutch Music Group.

Издавачка куќа која што се наоѓа во Eindhoven, Netherlands ( Холандија ) и веќе имасоработувано со компании, брендови и артисти како што се: Warner Music Group, Sony Music, Universal Music, ID&T, Interscope, SPINNIN, Musical Freedom, DIM MAK, OWSLA,Tiesto, Chris Brown, David Guetta и многу други.

Mamacita е резултат на соработката помеѓу Avensis и неговиот пријател Aerix кој што е истотака електронски ДЈ/Продуцент од Норвешка.Со сигурност може да кажеме дека ова издание претставува нешто што не секојдевно може да го слушнете или најдете!

Извонредна и светска продукција која што дефинитивно ги поместува границите на македонската електронска-денс сцена!

Слушнете и уживајте!