Муслиманите денеска го слават Рамазан Бајрам – Честит нека е празникот на сите наши читатели со Исламска вероисповед!

мај 2, 2022

Честит големиот празник Рамазан Бајрам. Нека овие денови кај секој човек ги потврдат вредностите на слогата, толеранцијата и духовниот напредок и сите заедно да имаме спокоен и среќен живот. Убедени сме дека пораката на големиот празник уште еднаш ќе потврди дека со заеднички напори можеме да одговориме на предизвиците со кои се соочува современиот свет и сите заедно ќе бидеме добар пример за идните генерации!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: