Муртино добива комплетно рехабилитирана главна улица!

септември 23, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Ветено сторено!

Муртино добива комплетно рехабилитирана главна улица. Нека е со среќа муртинчани. Продолжуваме уште посилно.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: