МОЌТА НА СТРУМИЧКИОТ КАРНЕВАЛ: Во Струмица нема слободна соба во хотелите и приватните сместувања, иста е ситуацијата и во Радовиш и Дојран!

март 12, 2024

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Колкава е моќта на Струмички карневал?!

Струмица нема слободна соба во хотелите и приватните сместувања!

Радовиш нема слободна соба!

Дојран речиси исполнет заради струмичкиот карневал!

Струмица ја јакне економијата во регионот, продолжуваме уште посилно.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ