МЛЕЧЕН РЕСТОРАН ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА ВО СТРУМИЦА!

април 11, 2022

Млечен ресторан во Струмица има потреба од девојки за работа. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување може да се јават на следниот телефонски број од 09:00 часот до 16:00 часот: 070-388-133

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: