МЛАДИОТ ПИЈАНИСТ ОД СТРУМИЦА СТЕФАН ОНЧЕВ ОСВОИ ПРВО НАГРАДА И ПОКАНА ЗА РЕЦИТАЛ ВО ЊУЈОРК!

декември 24, 2023

Преубви вести пристигнаа од Америка. Младиот пијанист од Струмица кој ја претставува Струмица и Македонија во најдобро светло, овојпат освои прва награда и покана за рецитал во Њујорк. Ончев наградата ја доби во категоријата од 10 до 13 години на натпреварот International Youth Music Competitions – IYMC. Честитки!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: