strumica denes logo

„МЕРАК“ ВРАБОТУВА: СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ ЗА ВО КУЈНА, КУВАР И ПОМОШНИК КУВАР СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

јуни 8, 2021

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 8, 2021

Категории:

Струмица

Градската кафеана „МЕРАК“ вработува работници во кујна, кувар и помошник кувар со и без работно искусто. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 078 253 310