МАРЈАН ОД СТРУМИЦА Е НОВИОТ МИЛИОНЕР – ИГРАЛ ЗА ДА СЕ ЗАБАВУВА И ГО ОСВОИЛ МИЛИОНОТ!

ноември 20, 2021

Марјан Ристовски од Струмица го освои фантастичниот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Видеолотарија Касинос Австрија, вреден 1.526.338 денари. Посакуваната добивка е освоена во објектот на „Вамико бет“, во раните утрински часови, неделата на 15 ноември.

Марјан Ристовски задоволен пристигна во просториите на Видеолотарија по освоениот чек, на добитниот износ од 1.526.338 денари. Ристовски расположено сподели дека играл често, секогаш посакувајќи да се забавува. МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивката, за него е добредојдена. Нема многу да размислува за плановите за трошење, затоа што уште веднаш донел одлука, парите кои ги освои, да ги подели на своите деца.

Минатата недела на видеолотариските терминали беше регистриран уште еден МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ и тоа во Кичево, во Клуб спорт 77. П.З. освои добивка во вредност од 1.307.097 денари.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: