Maкедонка стана мајка на 49 години – по долга борба со неплодност го доби божјиот дар Божидар!

мај 2, 2022

„Господ ѝ го донесе божјиот дар Божидар на 49-годишна пациентка“, жена од Македонија стана мајка за првпат по неколку неуспешни ин витро оплодувања.

Соништата се остваруваат, само ако сме истрајни, а за тоа доказ е жена од Македонија која стана мајка за првпат на 49 години.

Таа не се откажа од својата битка да се реализира во улогата на мајка и сега го доби синот Божидар.

Од болницата, каде е сопроведено ин витро оплодувањето објавија:

„Господ ѝ го донесе божјиот дар Божидар на 49-годишна пациентка

По пат на ин витро оплодување, во болницата Плодност беше зачнат Божидар. Пациентката има 49 години и долго време се бореше со неплодност. Направила претходно неколку ин витро оплодувања, но неуспешни, на друго место.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: