МАКЕДОНЦИТЕ ВО ПИАЧЕНЦА НА 12 ЈУНИ ЌЕ ГЛАСААТ ЗА АНТОНИО ПЕТРОВ ОД МОКРИЕВО ЗА ЧЛЕН НА СОВЕТОТ НА ПИАЧЕНЦА!

мај 14, 2022

Ѓорѓе Божинов, градоначалник на општина Ново Село:

📢Почитувани сограѓани, пријатели, драги Македонци, кои живеете во Пиаченца, Ве повикувам на 12 Јуни 2022 год. да излезете масовно на гласање и да го дадете својот глас за нашиот сограѓанин Антони Петров од Мокриево, Општина Ново Село, за член на советот на Пиаченца.

➡️Здружено да го поддржиме овој наш успешен Македонец, чие мото е:

Solidare, Onesto, Serio per Piacenza – Солидарно, Чесно, Сериозно за Пиаченца

❗На 12 Јуни гласај за Антони Петров!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: