МАЈКА БОГОРОДИЦА Е НАШИОТ ДАР, НАШАТА ЗАШТИТНИЧКА И ЕДИНСТВЕНА НАДЕЖ!

октомври 28, 2020

Секој дар што од Бог го добиваме, го добиваме од Неа и преку Неа, и поради Нејзините молитви, бидејќи самите со ништо не сме го заслужиле.

Таа е нашата Заштитничка.
Таа е наша врата во Царството Небесно, и кон сѐ што е добро. Таа е единствената наша надеж.

Викарен Епископ Јаков Стобиски

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: