Home

Perdormire
Струмица

„M&M Coffee To Go“ со интересна кафе шема: АВШАР+КАФЕ за 80 денари!

Home

„M&M Coffee To Go“ со интересна кафе шема за струмичани! Новата природно газирана минерална вода со овошни вкусови+кафе за 80 денари. Уживајте во убавата атмосвера на „M&M Coffee To Go“ и одличната услуга.