Perdormire
Струмица

ЛИБЕРО БЕНД ОВОЈ ПЕТОК ВО КЛУБ АКВАРИУС ВО СТРУМИЦА!

Home

LIBERO BAND | Петок 12Јули | AQUARIUS

Овој петок во AQUARIUS гостува најбараниот бенд во Македонија – ЛИБЕРО Бенд, дечките кои со своите енергични настапи ја освоија публиката ширум земјава.

▪ 12 Јули | Петок – Ве очекуваме на квалитетна забава!

▪ Почеток | 21:30

Резервации:

Тања Пандева:072-623-472

Стефан Наков:078-366-755

Виктор Тушевски:076-214-626

Софија Андонова:070-228-765

Борис Ризовски:078-402-241

Љупка Ристова:071-248-474

Бранкица Босилјанова:078-880-078