strumica denes logo

ЛЕТОТО САМО ШТО ЗАПОЧНА: „ИНДУСТРИЈАЛ“ ПОВТОРНО СО ПРОГРАМА ЗА ВИКЕНДОТ КОЈА ЌЕ ГИ СОБЕРЕ СТРУМИЧАНИ НА ЕДНО МЕСТО!

Автор:

Датум:

јуни 25, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 25, 2019

Категории:

Струмица