Home

Perdormire
Струмица

КОСТАДИНОВ: Го слушаме бизнис секторот, започнаа градежните активности за реконструкција на улицата од Минка до Би Милк!

Home

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Го слушаме бизнис секторот!

Започнаа градежните активности за реконструкција на улицата бр.1 влез во зона Север од Минка до Би Милк.

За овој зафат од општинскиот буџет издвоивме 2,7 милиони денари.

Струмица знае, Струмица може и во време на криза да се развива и да обезбедува услови за бизнис секторот.