КОСТАДИНОВ: Благодарам за промоцијата од страна на опозицијата, Струмица ќе биде прва додека Костадинов ја има честа да ја води!

август 11, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Благодарам за промоцијата од страна на опозицијата.

ДА ќе носам одлуки да биде Струмица секогаш прва, така ќе остане додека Костадинов ја има честа да ја води Струмица.

Само со обединување, сплотеност ќе ја направиме Струмица уште поубаво место за живеење.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: