КОСТА КОСТАДИНОВ: Зелена и чиста Струмица е наша цел!

април 5, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Зелена и чиста Струмица е наша цел.

Поттикнуваме и поддржуваме засадување на дрвца на сите локации во Општината.

Денеска со посебно задоволство ја поддржав акцијата за засадување дрвца од Царинската управа заедно со директорката Славица Кутиров.
Благодарам што една од нивните локации е токму нашата Струмица.

Едно дрвце повеќе, почист воздух за сите.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: