strumica denes logo

КОСТА КОСТАДИНОВ: ТЕЖОК ДЕН ЗА СТРУМИЦА, ПОТРЕБНА Е ТОЛЕРАНЦИЈА, ЛИДЕРСТВО И ОДГОВОРНОСТ!

Автор:

Датум:

септември 21, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

септември 21, 2020

Категории:

Струмица

Коста Костадинов, пратеник во собранието на Република Македонија:

Тежок ден за мојата Струмица…

На овој голем празник Мала Богородица сакам само да упатам апел на силно лидерство, одговорност, но и апел на толеранција.

Вредностите на соживотот, взаемното разбирање, почитување, единството се градат мачно и се непроценливо богатство на граѓанството од секаков аспект, но се рушат за еден миг!

Со силно лидерство и огромно разбирање, мораме да се обединиме во духот на толеранцијата, во име на нашето заедничко утре.

Почитувајте ги мерките, почитувајте се себе, оти на крајот од денот, се зависи од сите нас.