КОСТА КОСТАДИНОВ: СО ВЛАДИКАТА ЈАКОВ ИСПРАЌАМЕ ЗАЕДНИЧКА ПОРАКА – ПОМИРУВАЊЕ НА НАШИТЕ ГРАЃАНИ ОД ОПШТИНА СТРУМИЦА!

октомври 27, 2021

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Денес е првиот ден од мојот градоначалнички мандат. На денот кога се празнува празникот св. Петка, првата средба која ја реализирав беше со владиката Јаков кој ми пренесе големи поздрави и благослов од митрополитот Наум Струмички. Испраќаме заедничка порака – помирување на нашите граѓани од Општина Струмица, за добро, за сите!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: