КОСТА КОСТАДИНОВ: Работа и само работа, така од срце се сака оваа наша прекрасна Струмица!

април 30, 2022

Работа и само работа, така од срце се сака оваа наша прекрасна Струмица, истакнува актуелниот струмички градоначалник, Костадин Костадинов.

Спроти празникот на трудот 1 Мај, Костадинов се огласи на социјалните мрежи каде катаден ги регистрира своите резултати:

– Едно по едно, чекор по чекор се исполнуваат ветувањата. Денеска со моите соработници извршивме увид во уредувањето на поројот Свети Илија во должина од 2.800 метри. Ова е еден од поголемите проекти со кој решаваме повеќегодишни проблеми, објави Костадинов на Фејсбук.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: