КОСТА КОСТАДИНОВ НА СРЕДБА СО ГРАЃАНИТЕ ОД ШЕСТАТА МЕСНА ЗАЕДНИЦА: РАБОТА НА ТЕРЕН И СО СРЦЕ ЗА СТРУМИЦА!

септември 22, 2021

КОСТА КОСТАДИНОВ:

На вечерашната средба со сограѓаните од 6-тата месна заедница во Струмица разговаравме за реализираните, тековните и идните проекти кои, Општината треба да ги третира тука.

Во непосредна дискусија и низ отворен разговор беа споделени проблемите, барањата, ставовите и најважно – размислувањата на жителите.

На ваков начин, преку изворно запознавање и со изнаоѓање солуции за сите суштински нешта кои ги засегаат граѓаните, може да се даде 100% придонес за нашата Општина.

И секако, преку директна партиципација на секој поединец во креирањето на локалните политики со идеи и сугестии, ќе одиме напред.

Работа на терен и со срце за Струмица! ❤️

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ