КОСТА КОСТАДИНОВ: На општина Босилово и подаруваме специјално возило за собирање смет!

април 28, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Обединување ни е потребно сега, повеќе од кога било!

Само така ќе бидеме посилни сите!

Мојата животна девиза е дека поголемите треба да им помагаат на помалите.🤝

На денешната седница на Советот ја потврдивме нашата солидарност заедно ЈПКД „Комуналец“.

На општина Босилово и подаруваме специјално возило за собирање смет.

Во ова кризно време заедно мора да бидеме посилни Општини во интерес на нашите граѓани.

Од жителите на Струмица, за жителите на Босилово ❤️

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: