КОСТА КОСТАДИНОВ: ДОЈДОВ СО СИЛНА ЖЕЛБА, КОНЦЕПТ И ПОДГОТВЕН ЗА РАБОТА – ЗА МЕНЕ ЗБОРОТ Е ЗБОР!

ноември 26, 2021

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

За мене зборот е збор. Ветив транспарентно и отчетно работење и исполнувам.

По еден месец од извршувањето на функцијата градоначалник на општина Струмица, одржав прес конференција на којашто информирав, како го почнав и реализирам мандатот.

Дојдов со силна желба, концепт и подготвен за работа. И јас и мојот тим се договоривме и работиме, интензивно, транспарентно и отчетно и во кабинетот и на терен. Започнавме да ја реализираме најдобрата верзија на нашата Општина, модерна и европска.

Општината е во стабилна состојба. Започнатите проекти интензивно се реализираат. По нашите анализи, но и слушајќи ги граѓаните, ги мапиравме реалните потреби и почнавме да проектираме нови проекти. Не чека многу работа, но имам и желба и сила да ја оправдам довербата којашто ми беше дадена.

Од срце за Струмица.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ