КОСТА КОСТАДИНОВ: Апелирам на смиреност кај граѓаните, екипите на „Комуналец“, СВР Струмица и Пожарната се на терен!

мај 29, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Екипи на ЈПКД Комуналец, СВР Струмица и противпожарната единица Струмица се на терен.

Се работи на неколку локации во градот и превентивно низ населените места.

Апелирам на смиреност кај граѓаните.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: