Home

Perdormire
Струмица

КОСТА ЈАНЕВСКИ: ГО РЕШИВМЕ ПРОБЛЕМОТ СО АТМОСФЕРСКИТЕ ВОДИ ВО ГАБРОВО!

Home

Коста Јаневски:

Го решивме проблемот со атмосферските води во населеното место Габрово.

Заврши изградбата на атмосферскиот канал во должина од 360 метри.

Со моите соработници го посетивме и населеното место Градско Балдовци кадешто во завршна фаза е реализацијата на проектот ,,Улица со шеталиште”.

Се довршува поплочувањето на тротоарот на којшто ќе бидат поставени 16 клупи и до крајот на неделата ќе се изврши асфалтирањето на улицата во должина од еден километар.

Создаваме подобар живот за сите граѓани.