„КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ“ ИТНО ВРАБОТУВААТ ТАПАЦЕР, ПРЕРАБОТУВАЧ НА ДРВО И КОВАЧ ВО СТРУМИЦА, СЕ РАБОТИ ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК!

мај 9, 2023

„КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ“ итно вработуваат ТАПАЦЕР, КОВАЧ и ПРЕРАБОТУВАЧ НА ДРВО. Се работи од понеделник до петок! Сите заинтересирани за подетали информации да се јават на 077 749 905.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: