КОНЦЕРТОТ СЕПАК ЌЕ СЕ ОДРЖИ: НОКАУТ И ИГОР ЏАМБАЗОВ ВЕЧЕРВА ВО АКВАРИУС ВО СТРУМИЦА!

јули 6, 2019

Концерт без реприза! 💥
вечерва | 6 Јули | Сабота || НОКАУТ (unplugged) во AQUARIUS!!!
Ветивме забава, исполнуваме ! 🤗

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ