Home

Perdormire
Струмица

„КОМУНАЛЕЦ“: НЕ Е ТОЧНО ДЕКА НЕМА ВОДА 10 ДЕНА НА „БЕТОВЕНОВА“, НЕКОНТРОЛИРАНО СЕ ТРОШИ ВОДАТА И ПОКРАЈ СИТЕ АПЕЛИ, ЗАТОА СЕ ПРЕЗИМААТ ВАКВИ МЕРКИ!

Home

„КОМУНАЛЕЦ“ – СТРУМИЦА:

Не е точно дека нема 10 дена вода на „Бетовенова“. Само вчера и денеска има прекин на водата од 16:00 до 08:00 часот наредниот ден и тоа поради неконтролираната потрошувачка на водата и покрај сите апели да се штеди истата. Водоснабдителниот систем на град Струмица мора да остане стабилен. Состојбата се следи и анализира повеќе пати на ден и врз основа на тоа се презимаат соодветни мерки.