КЛАСАТА Е ВЕЧНА: Се продава за 16.000 долари: Oваа „Лада“ е хит во Чикаго!

февруари 7, 2024

Популарната Лада се вози по улиците на Чикаго.Не се знае како ова возило со крагуевачка регистрација стигнало до САД но е вистински хит.

Ладата e произведена во 1991 година, има поминато само 34,000 километри а сопственикот вели дека со тешко срце би се откажал а цената е 16.000 долари!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: